Школа по китара в Пловдив – контакти

Школа по китара в Пловдив – контакти

Адреси и контакти

Здравейте. На тази страница ще намерите различни начини да се свържете с нашата школа по китара в Пловдив. Тук са посочени профили в най-известните социални мрежи, физически адреси, на които се намираме. Най-предпочитания вариант за първоначална връзка с нас е личния контакт с обаждане по телефона.

ШКОЛА ПО КИТАРА В ПЛОВДИВ – ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 0877199507

На този телефон може да звъните от 10 до 21 ч., всеки ден. Може да пишете и на Вайбър, особено ако е в различен час от посочените.

Ако не сме на линия, в момента, в който ни потърсите, ще ви бъде отговорено в най-кратък срок. Няма да пропуснем да върнем обаждането. Всеки, който се интересува, ще получи отговор.

За предпочитане е да звъните директно, вместо да се пращат съобщения. Само в случай, че телефонът е изключен, пишете на Вайбър или Whatsapp!

АДРЕСИ:

Обучение се провежда на три удобни локации в Пловдив. Това прави уроците много лесно достъпни за всички желаещи, от всички точки на града, с максимално улеснение при придвижването до местата.

  • Адрес 1: улица Капитан Райчо Николов 56 – търговски център “Гранд”;
  • Адрес 2: ж. к. “Тракия” – бл. 81А
  • Адрес 3: ж. к. “Христо Смирненски” – улица “Равнища” 4

ПРОФИЛИ В СОЦИАЛНИ МРЕЖИ ЗА КОНТАКТИ – школа по китара в Пловдив:

Facebook

INSTAGRAM

TIKTOK

Pinterest

BLOG:

Уроци по китара Пловдив

Съобщение до нашата школа може да пращате и до профилите ни в социалните мрежи, но нека се има предвид, че там отговорът може да се забави известно време. За по-бърз и лесен контакт, се обадете по телефона.

Обучение се провежда, както в делнични дни, така и в уикенда. Има възможности за уроци през деня, както и вечерни часове за обучение, след 18 ч.

Школа по китара в Пловдив