Единични занимания и месечни курсове по китара

Информация за такси и цени на уроци по китара Пловдив

28.08.2023

Какво включват заниманията по китара

Урокът по китара може да включва: свирене на упражнения и/или музикални в стилове, като: класика, рок, метъл; свирене с пръсти и/или перце, според стила; музикална теория, акорди, пиеси, упражнения за технически умения, песни, импровизация, стилови особености на дадена творба и др. Работи се върху постановката и хубавото тоноизвличане и т.н. Естествено, всички тези елементи се усвояват не наведнъж, а в подходящото за всеки елемент време и с подходящите начини.

При което и да е обучение, по-важно е по какъв начин се овладяват елементите. Например, при китарата е важно дали да се започне със свирене с пръсти или перце, каква техника на свирене е подходяща за първите стъпки, кога и как да се ползва метроном (голяма част от свирещите на китара, не са наясно с тънкостите на ползването на метронома – кога как и защо се използва и в кои случаи може да навреди).

Как протича обучението по китара

В уроците по китара, материалът не се претупва, а се преподава, докато не бъде качествено овладян и преминал през мисловната дейност на ученика – това могат да потвърдят всички мои ученици. Има елементи на обучението, които се овладяват по-рано от други, като усет за мелодията, метроритмичен усет, както и такива, които се овладяват по-трудно, като някои техники за свирене на китара, например: свирене с редуващи се пръсти.

Условия за заниманията по китара

В момента, за протичане на уроците, разполагаме с три места, на които се провеждат, като на две от местата има чудесни зали за провеждане на събития; две от местата разполагат с всичко необходимо, включително:

  • Много качествени, оригинални китари – електрически и класически;
  • Няколко усилвателя за електрическа китара с ефекти – дисторшън и други;
  • Кабели за китара; AUX кабели за включване на мобилно устройство към усилвателите, за да може да се ползва метроном, инструментал или друго;
  • Някои учебни материали се принтират безплатно;
  • Ползват се внимателно подбрани учебни материали и книги, измежду стотици, за най-качествено обучение.
Времетраене на уроците по китара

Има възможност всеки от уроците да продължи до два и повече астрономически часа, без това да е задължително и без да се оскъпява от удължаването на времетраенето. Тези часове са на цената на един урок. Това работи в много голяма полза на учениците и позволява много повече и качествено овладяване на материала. Почти всички ученици извличат много повече от този начин на обучение и постигат много по-добри резултати. Това обучение си има своите условия и особености и трябва да бъде ръководено само от учител, който знае как да го проведе и какво трябва да се постигне. Обучението е свързано с работата на човешкия мозък и неговите функции и процеси.

Видове обучение по китара

Стандартния начин на провеждане на уроците има няколко недостатъка, както финансово, така и при протичане на заниманията и ограничава, както учителя, така и учениците при провеждането на уроците. Без да отричам класическото обучение, предлагам иновативно обучение, при което няма толкова уморяемост, уроците протичат много по-свободно, има възможност да се научи повече, в сравнение със стандартното.

При иновативното провеждане на уроците, са възможни занимания от минимум 90 минути и дори по няколко астрономически часа, без да се заплаща повече. Особеностите и на двата типа обучение се обсъждат на предварителната безплатна консултация и се избира правилният за ученика начин на обучение.

Допълнителни занимания – уроци по китара в Пловдив, всяка седмица

Отделно, има възможност за допълнителни занимания всяка седмица, като за всичко това – по няколко астрономически часа на седмица – се заплаща, колкото за един стандартен урок по китараИновативното обучение по китара е специално разработено и не може да бъде прилагано от всеки, без нужните знания. За да изградя собствен стил на преподаване съм почерпила знания от специални преподаватели и съм посетила и завършила допълнителни скъпи курсове, като и до днес се усъвършенствам.

занимания, занимание, цени, такси, цени на уроци по китара, такси за уроци по китара, свирене на китара, да свирим на китара, аз уча китара, свирене с пръсти, свирене с пръсти на китара, фингърстайл, свирене с перо, свирене с перо на китара, свирене с перце, свирене с перце на китара, уроци, уроци китара, китара уроци, уроци китара Пловдив, китара уроци Пловдив, Пловдив, в Пловдив, уроци по китара, уроци по китара Пловдив, уроци по китара в Пловдив, учител, учител китара, китара учител, учител китара Пловдив, китара учител Пловдив, учител по китара, учител по китара Пловдив, учител по китара в Пловдив, , учители, учители китара, китара учители, учители китара Пловдив, китара учители Пловдив, учители по китара, учители по китара Пловдив, учители по китара в Пловдив, урок, урок китара, китара урок, урок китара Пловдив, урок по китара, урок по китара Пловдив, урок по китара в Пловдив, школа, школа китара, китара школа, школа китара Пловдив, китара школа Пловдив, школа по китара, школа по китара Пловдив, школа по китара в Пловдив, школи, школи китара, китара школи, школи китара Пловдив, китара школи Пловдив, школи по китара, школи по китара Пловдив, школи по китара в Пловдив, музикална школа, музикални школи, музикална школа Пловдив, музикални школи Пловдив, музикална школа в Пловдив, музикални школи в Пловдив, класическа китара, акустична китара, електрическа китара, класика, метъл, рок, неокласически метъл, уроци по класическа китара, уроци по класическа китара Пловдив, уроци по класическа китара в Пловдив, учител по класическа китара, учител по класическа китара Пловдив, учител по класическа китара в Пловдив, уроци по акустична китара, уроци по акустична китара Пловдив, уроци по акустична китара в Пловдив, учител по акустична китара, учител по акустична китара Пловдив, учител по акустична китара в Пловдив, уроци по електрическа китара, уроци по електрическа китара Пловдив, уроци по електрическа китара в Пловдив, учител по електрическа китара, учител по електрическа китара Пловдив, учител по електрическа китара в Пловдив, уроци по, урок по, школа по, школи по, музика, Кремона, китари Кремона, Казанлък, България