ЦЕНИ

ЦЕНИ

Цени на уроци по китара

Здравейте. Тук ще намерите нужната информация за цени и такси за уроци по китара, както и за всички бонуси, които ще получите, ако се запишете при нас, за да знаете за какво заплащате и каквo получавате.

УРОЦИ:

По един основен урок по китара на седмица за индивидуални упражнения, с минимално времетраене 45 минути.

Учебният процес е организиран така, че учениците имат възможност да остават повече на заниманието, без оскъпяване на таксата.

Някои ученици остават на урок по няколко астрономически часа, тъй като учебният процес не е натоварващ.

БОНУСИ:

 1. По едно допълнително занимание, всяка седмица за свирене с други и други занимания.
 2. Учениците имат възможност да ползват за самостоятелна работа близо 500 кратки видеа с упражнения и акомпанимент към тях. Видеата са авторски и не са за масово ползване, а само от учениците по китара. Като бонус към урока, ще се дават и препратки към нужните видеоклипове за взетите на урока упражнения за свирене.
 3. Някои учебни материали могат да се принтират безплатно!
 4. Редовен достъп до многобройни платени материали, като учебници, книги и други материали, които могат да се принтират на урок, директно.
 5. Възможност за директно принтиране на всички музикални произведения отбиблиотеката на Songsterr.
 6. При определен достигнат етап на развитие, е възможен запис в нашето домашно звукозаписно студио.

ОТСТЪПКИ:

Доживотен лиценз с еднократно заплащане за софтуер, с който може да се прави следното:

 • да се пишат ноти;
 • да се вижда кой тон къде точно се намира на китарата;
 • да се слушат написани по ноти мелодии;
 • да се композира;
 • да се прослушват един по един отделните музикални инструменти в дадена песен;
 • да се заглуши даден музикален инструмент на определена песен и да се свири вместо този инструмент, с останалата част от инструментала;
 • възможност за горепосочените действия, както и директно принтиране на всички музикални произведения от библиотеката на Songsterr.

Реална стойност на софтуера: 136.75 лв. Като лицензиран представител, предлагаме следното: ако се запишете на уроци, при желание, може да получите от 50 до 90 процента отстъпка! С 90 процента отстъпка, софтуерът струва по-малко от 14 лв! Спестяват се над 120 лв!

Всички такси и цени са направени максимално достъпни и целият учебен процес е в полза на хората. Цените за обучение по китара при нас, са следните:

 • 15 лв на посещение;
 • 55 лв – месечна такса – пълен пакет.
 • Повече от един член на едно семейство – по договаряне.

Ваучери и талони за отстъпки за нови ученици могат да се намерят, но в този случай отстъпката важи за брой посещения, като посещенията се пресмятат като единични, а не като месечна такса. Скоро ще бъдат публикувани подробности.

Работи се на месечна такса, като за нови ученици е възможно заплащане на час през първия месец от обучението. Заплащане на час е възможно и по уважителни причини. Отстъпките и някои бонуси важат при записване на месечна такса.

център, тракия, смирненски, христо смирненски, каменица, уроци, уроци китара, китара уроци, уроци китара Пловдив, китара уроци Пловдив, Пловдив, в Пловдив, уроци по китара, уроци по китара Пловдив, уроци по китара в Пловдив, учител, учител китара, китара учител, учител китара Пловдив, китара учител Пловдив, учител по китара, учител по китара Пловдив, учител по китара в Пловдив, , учители, учители китара, китара учители, учители китара Пловдив, китара учители Пловдив, учители по китара, учители по китара Пловдив, учители по китара в Пловдив, урок, урок китара, китара урок, урок китара Пловдив, урок по китара, урок по китара Пловдив, урок по китара в Пловдив, школа, школа китара, китара школа, школа китара Пловдив, китара школа Пловдив, школа по китара, школа по китара Пловдив, школа по китара в Пловдив, школи, школи китара, китара школи, школи китара Пловдив, китара школи Пловдив, школи по китара, школи по китара Пловдив, школи по китара в Пловдив, музикална школа, музикални школи, музикална школа Пловдив, музикални школи Пловдив, музикална школа в Пловдив, музикални школи в Пловдив, класическа китара, акустична китара, електрическа китара, класика, метъл, рок, неокласически метъл, уроци по класическа китара, уроци по класическа китара Пловдив, уроци по класическа китара в Пловдив, учител по класическа китара, учител по класическа китара Пловдив, учител по класическа китара в Пловдив, уроци по акустична китара, уроци по акустична китара Пловдив, уроци по акустична китара в Пловдив, учител по акустична китара, учител по акустична китара Пловдив, учител по акустична китара в Пловдив, уроци по електрическа китара, уроци по електрическа китара Пловдив, уроци по електрическа китара в Пловдив, учител по електрическа китара, учител по електрическа китара Пловдив, учител по електрическа китара в Пловдив, уроци по, урок по, школа по, школи по, музика, Кремона, китари Кремона, Казанлък, България, цени и такси на уроци по китара
Уроци по китара Пловдив