Обучение по китара

Обучение по китара

Курсове по китара Пловдив – уроци и обучение – условия и бонуси

Обучение и курсове по китара

БОНУСИ:

 • Безплатна предварителна консултация – за лично запознанство и запознаване с учебния процес и материали; пробване на инструмент; преценка на нивото и върху какво трябва да се работи; насоки за подходящ инструмент.
 • Някои учебни материали се раздават безплатно. Учебните материали не са случайни и са подбрани много внимателно, измежду много други, за да може учениците да получат максимално качество. Имаме регистрация в платена онлайн библиотека, в която има многобройни материали, които трудно се намират.
 • Учениците могат да получат, срещу символична, еднократна цена, доживотен лиценз за софтуер за нотопис, композиция, свирене на живо с останалите инструменти на дадена песен, прослушване на всеки от инструментите на песента поотделно и др.
 • Възможност за свирене с инструментал и музикален фон, при нужда – като самостоятелна работа и не само.
Отлични условия за уроци по китара и удобни адреси – музикална школа и частни уроци
 • Разполагаме с чудесна зала в централната част на Пловдив, както и такава, която бихме могли да ползваме, при нужда, в квартал Смирненски.
 • Всичките три местоположения разполагат с инструменти, като адресите в Тракия и центъра разполагат с по няколко инструмента.
 • Адресът в центъра разполага с отлични условия и удобства за учениците – няколко китари – две електрически, няколко класически, от които има почти всички малки и големи размери – 1/2, 3/4, които са за деца, спрямо техните физически данни, както и две големи китари – размер 4/4, за по-големи ученици. Налични са и два усилвателя за електрически китари, пултове за ноти, кабели, както и модерни устройства за включване на електрически инструменти.
 • Адресът в Тракия разполага с домашно звукозаписно студио и няколко китари – електрически, класическа и акустична. При достигнат етап на развитие, се подарява запис. Записи от това студио може да се чуят в Spotify: ТУК.
 • Скоро ще бъдат налични още и много по-добри условия и услуги за изучаващите китара.

Изгодни такси за обучение, курсове и уроци по китара Пловдив

 • ​Възможност за няколко астрономически часа на седмица, без оскъпяване на таксите!
 • Минималната продължителност на занятие е 45 минути. Учебният процес е конструиран така, че дава възможност за занятия по 90 минути и дори по повече от два астрономически часа, без това да е задължително и без да се отразява на заплащането. Това важи при определени условия. Информация – лично, на предварителна консултация! Занятия, по-дълги от 45 минути не са задължително условие. Учебният процес е разработен така, че уморяемостта е минимална и учениците често са в състояние да работят неуморно, в продължение на повече от два астрономически часа.
 • Всяка седмица се организират допълнителни иновативни музикални занимания, които могат да се провеждат като групови уроци, уроци с особена насоченост, класови срещи и др. Те са БЕЗПЛАТНИ и са включени в обучението, при определени условия.

Цените и реалните стойности на всички уроци, бонуси и услуги вижте тук: ЦЕНИ.

Обучение по китара, насочено към правилно развитие
 • Учебният процес е съобразен с работата на човешкия мозък и начинът, по който работят и се развиват мозъчните неврони и често, този начин на работа, дава резултати още на самия урок.
 • Много учители/преподаватели по музика съветват да се свири бавно, но това е съвсем непълен съвет, относно това как точно трябва да се упражнява човек, за да постигне резултати. Това е така, защото грешките, които се появяват в бързо темпо, невинаги стават ясни в бавно. За да е правилно развитието, има точно определени формули за упражнения. Някои от тях са свързани с това как точно да се свири в бавно темпо, за да постигнем бързина. Те се дават в определени моменти на обучението. Тази информация е много трудно достъпна.